NIEUWE NAMEN ZOKS FESTIVAL

Nadat eerder al de Belgische wereldster Milow en de New Yorkse bluesbeul Popa Chubby waren aangekondigd en Rock-Chick Dilana, presenteren we vandaag vol trots een aantal nieuwe namen.

Bands die laten zien dat het ZOKS terecht bekent staat om haar brede en interessante programma mix. 

Opvallendste nieuwe naam is misschien wel Drive Like Maria, een van Neerlands best bewaarde rock pareltjes.

Drive Like Maria

Het Nederlands-Belgische DRIVE LIKE MARIA behoort zonder twijfel tot de allerbeste rockbands van de lage landen. Hun messcherpe en gortdroge stonerrock wordt gebracht met een vleugje groove en dat doet het viertal met verve. Ze deelden het podium met bands als ZZ Top, AC/DC en Motörhead en speelden op o.a. Pukkelpop en Lowlands. Begin 2017 lanceerde de band hun vierde album Creator Preserver Destroyer, dat sterker klinkt dan ooit! Dampende beats, gierende baslijnen en weerbarstige gitaarriffs!

DLM P

The Bonnevilles

Het Ierse duo The Bonnevilles creëren met hun eigenzinnige mix van punk en blues onderhand een compleet nieuw genre. Het zijn meesters in het vermengen van Mississippi Hill Blues en Punk Rock tot hun eigen unieke en donkere ‘Northern Irish Punk Blues stew’. Hun laatste album “Arrow Pierce My Heart” bewijst  ook dat deze band momenteel vol op stoom is.

The Bonnevilles wil je niet missen!!

TBV P

Trip to Dover

In een recensie werd dit Brabantse duo ooit eens omschreven als ‘de tweelingzus van Dave Grohl die het met een Chemical Brother doet’. Oftewel man vs vrouw, gitaar vs dj. Hoe dan ook, Trip to Dover heeft al menig (inter)nationaal publiek doen verbazen met hun overweldigende sound en donkere anthems. Hun laatste EP “Fade into Gold” is met de  niet-uit-de-kop-te-krijgen-single ‘Boy’ echt een aanrader en een verademende aanvulling op het Nederlandse muzieklandschap.

DLM P

Moeders Mooiste

Geïnspireerd door artiesten zoals de Red Hot Chili Peppers, Doe Maar en Herman Brood maakt Moeders Mooiste compromisloze en experimentele muziek met pakkende melodieën en refreinen die niet meer uit je hoofd te krijgen zijn. Van vette grooves tot krankzinnige gitaarsolo’s tot harmonieuze vocals, deze band geeft het je allemaal. Door het gebruik van de vele verschillende muziekstijlen blijft een liveoptreden van Moeders Mooiste boeiend en verrassend tot de laatste seconde!

MM P

 

 

PREV

TEXFREE - Heartbreaking news

NEXT

Persbericht 6e Haringfeest