Header-met-logo (003)

VEEL REGIONAAL TALENT OP 31STE ZOKS FESTIVAL

Hoewel internationale namen als Milow en Popa Chubby de trekkers zijn, biedt het ZOKS Festival dit jaar een podium aan een flink aantal regionale bands.

Jonge bands als Some Day en The Suitcase zullen gretig laten zien wat ze waard zijn. Daarnaast laten oud gedienden als Hammond Happen en Fishnet Stockings zien waarom ze al jaren actief zijn. Overigens brengt Hammond Happen tijdens hun optreden op het ZOKS een speciale gast mee. De Venlose rocker Peter Beeker zal bij enkele nummers de vocale op zich nemen.  Niets staat een grote toekomst in de weg  voor Life’s Electric ,  één luisterbeurt is voldoende om overtuigd te raken. Tot slot wordt een oude traditie weer voort gezet: de onnavolgbare DJ Broekie zal, aansluitend op de show van Milow, de 31ste editie van het ZOKS afsluiten met een dampende feestmix.

Update Programma


Life’s Electric

Deze Nederlandse band heeft een enorme liefde voor Amerikaanse rockmuziek als Foo Fighters en Soundgarden. Life’s Electric staat garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd. Inmiddels hebben ze al van zich laten horen tijdens aftershows van Muse en Nickelback en waren ze in 2016 terecht 3FM Serious Talent. Get electrified!

lfe w


Some Day

De Venlose band Some Day timmert flink aan de weg. Deze jonge muzikanten maken lekker in het gehoor liggende pop/rock muziek. De band was eerder te zien op onder meer Zomerparkfeest 2015 en Texfree in 2016 en dus in 2017 mag het ZOKS niet ontbreken. Met hun debuutsingle ‘Saviour’ en hun eerste EP ‘Some Day’ op zak zijn de jongens van Some Day klaar om live te knallen.

SD PERS


The Suitcase


Een groovende ritmesectie, oldschool Hammond, funky saxofoonriffs en soulvolle zang. Dat is het handelsmerk van The Suitcase. Hun missie: de wereld een stukje mooier maken met een lekkere mix van pop, rock en soul. In juni 2017 presenteert The Suitcase haar debuutalbum Pictures: een verzameling van rauwe en gevoelige pop met een vleugje soul.

The-Suitcase-Bandfoto


Hammond Happen

Sjouw twee Hammondorgels op een podium en zet de ruigste Hammond bespelers van de regio er achter… Spektakel gegarandeerd..! Met een vet groovende ritmesectie en als extra toevoeging een sax en regelmatig gastvocalen. Gierend, snierend, groovend en rockend brengen ze de beroemde Hammond-sound naar oorverdovende dimensies. Dit moet je meemaken…!

HH 2


Fishnet Stockings

De Noord-Limburgse vierman R&R  formatie Fishnet Stockings brengt enkel en alleen pure Rock & Roll muziek ten gehore. De bandleden zetten met hun ervaring, expertise en vooral een berg enthousiasme elke kroeg, elke tent, elke zaal en elk festivalterrein op z’n kop! Fishnet Stockings brengt de nummer 1 hits van weleer met een nieuw modern geluid, en krijgen hiermee gegarandeerd jong en oud aan het swingen.

 

FSNT 2


DJ Broekie

DJ Broekie staat bekend als een DJ die zich niet laat vangen in één stijl.Funk, Dance, Rock, Soul, Alternative, Ska, Disco, Metal, noem maar op, het zit allemaal in zijn koffer.

Hierdoor kan een pompend rocknummer worden gevolgd door een Oldie of een swingend Funknummer overgaan in New Wave.

Nieuwe en oude bekenden worden de cd-lade ingeschoven.Met deze verschillende stijlen weet hij een bepaalde “vibe” neer te zetten, die ervoor zorgt dat het publiek de dansvloer blijft opzoeken.

DJ Broekie


 

PREV

Persbericht 6e Haringfeest

NEXT

EXCLUSIEVE FESTIVALSHIRTS