Bliërickse Boéte Brunch

Hoe beter kunnen we een festivaldag op zondag openen, dan met een heerlijke brunch? Op zondag 30 juni vindt de eerste editie van de Bliërickse Boéte Brunch plaats. Een nieuw maar nu al legendarisch onderdeel van het ZOKS Festival. Geniet van lekkere hapjes onder het genot van fijne muziek en ludieke optredens.

De Bliërickse Boéte Brunch wordt muzikaal geopend met de heerlijke dialectpop van Linda Zijlmans en haar band. Broodjes en andere etenswaren mogen zelf worden meegebracht, maar er is ook een brunchmenu beschikbaar op het festivalterrein.

 

Laat je vervolgens meeslepen door de gezellige smartlappenchansons van Trane met Tuite. Gedurende de hele brunch is er onbezorgd entertainment voor de jongste gasten aanwezig. Eigen drank meenemen is helaas niet toegestaan. Daar staat tegen over dat er tijdens de brunch (tussen 12:00u en 14:00u) gratis koffie, thee en ranja verkrijgbaar is. Andere dranken zijn aan de bar verkrijgbaar.

 

Door alle optredens en brunchende mensen door, vinden er nog ludieke optredens plaats van o.a. De Flarussen en de Stamtaofel. Kijk op facebook voor meer informatie over de brunch. De eerste editie van de Bliërickse Boète Brunch wordt afgesloten met een dijk van een Lone Road Station optreden!

 

Praktisch

De Bliérickse Boète Brunch vindt plaats op zondag 30 juni op het Lambertusplein in Blerick. Aanvang is 12:00u. Er zijn picknick banken en tafels aanwezig, maar eigen kleedjes mogen natuurlijk ook meegebracht worden. Eigen stoelen en tafeltjes helaas niet. Ook is eigen meegebracht drinken niet toegestaan. Let er op dat op het Lambertusplein géén glaswerk, porselein en koelboxen toe gelaten kunnen worden.